DynamicWeb CMS - hvad er det?

Dynamicweb CMS er et brugervenligt Internet-værktøj, som giver dig mulighed for selv at opbygge og vedligeholde din hjemmeside uden kendskab til HTML eller anden programmering.

Med Dynamicweb CMS kan du med almindeligt kendskab til tekstbehandling selv stå for den daglige opdatering af virksomhedens hjemmeside. Alt foregår gennem Internet-browseren, hvor der ved nogle enkelte klik kan oprettes og redigeres sider, links, indsættes billeder mm.

Dynamicweb giver mulighed for at Internettet kan blive en integreret del af virksomheden, da alle kan deltage i arbejdet med at opbygge og vedligeholde virksomhedens hjemmeside.

Fakta om Dynamicweb:

+ 3.000.000 daglige besøgende

+12.000 websites

+4.000 kunder

200 certificerede partnere

13 lande

1999 til i dag med overskud

Dynamicweb CMS fordele

Let at bruge

Dynamicweb CMS er skabt med så markant fokus på brugervenlighed, at det er muligt at vedligeholde din egen hjemmeside - blot med kendskab til tekstbehandling! Sideredigeringen i Dynamicweb CMS foregår i letforståelige skærmbilleder - med peg og klik. Alt sker direkte på Internettet, så du med det samme kan se, hvordan en ændring tager sig ud.

Økonomisk

Du sparer penge, da du selv kan foretage rettelser i forældet tekst, priser m.m. uden at skulle kontakte et IT- eller reklamebureau hver gang. Du vil opleve frihed og fordele ved at kunne opdatere når du har lyst - og tid.

Design

Skrifttyper, layout og design laves og opsættes af os. Dermed skal du ikke bekymre dig om de designmæssige udfordringer, men kan fokusere på det væsentlige: indholdet.

Fleksibilitet

Dynamicweb CMS er modulopbygget. Dermed kan løsningen løbende udbygges i takt med dine ønsker og behov. Alle data i Dynamicweb CMS er struktureret i en database, hvilket muliggør eksport og import af data fra andre systemer - for eksempel dit økonomistyringssystem.

Løbende udvikling

For at give dig en fremtidssikker løsning, er Dynamicweb CMS skabt med grundlag i anerkendt “standard software”. Ydermere arbejder en stab af kompetente medarbejdere, programmører og web-udviklere hver eneste dag på at optimere, vedligeholde og tilpasse løsningen til Internettets hurtige ændringer og nye muligheder.

Dynamicweb er det mest udbredte CMS i Danmark med mere end 5.000 kunder.
Det er udviklet af Dynamic Systems som har kontor i Århus og København. Firmaet har 45 ansatte og afdelinger i flere lande.

Kontakt os for at høre mere og få en gratis demonstration af Dynamicweb CMS.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig og din hjemmeside

 

 

Hosting

Vi tilbyder hosting af din hjemmeside og en række andre hosting ydelser.

Klik i menuen til venstre for at læse mere.